KÖPVILLKOR WEBBUTIK

KÖPVILLKOR WEBSHOP

Leveransvillkor*

Normal leveranstid är cirka 3-5 dagar. Under högsäsong kan det ta längre tid.

Vi levererar oftast beställningar till registrerade kunder. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till PT Hemma eller den transportör som fraktat godset och göra en skadeanmälan. Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten – detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan.

Ångerrätt/Reklamation

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor). Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning – ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer. För kontakt vid retur, ångerrätt eller garantiärende, kontakta oss på info@pthemma.se. För att vi skall kunna behandla ditt ärende behöver du skicka med en kopia på ditt beställningskvitto, där datum, namn, produkt och produktnummer skall vara väl synligt, beskriv även ditt ärende. Vi återkopplar till dig senast inom 48 timmar efter att du har skickat in ditt mail till oss.

Betalningsalternativ

Swish i samband med beställning
Faktura om du är kund sedan tidigare

Paypal kan väljas i butiken

Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ.

Produktinformation

PT Hemma har rätten att ändra priser, ta extra kostnader om det är förutsägbart att priserna på hemsidan är felaktiga, detta informeras till kunden innan order skickas för möjlighet att makulera eller korrigera sin order. Produktbilder och annan information syftar till att återspegla produkten så mycket som möjligt. Vi reserverar oss dock för eventuella fel som kan förekomma på webbsidan och kan inte garantera att alla bilder på ett fullt ut korrekt sätt återspeglar produkternas rätta utseende. Bilderna ska endast ses som illustrationer. Bilders kvalitet kan också variera beroende på vilka färginställningar du har på datorn.

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i GDPR.

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

PT HEMMA

PT HEMMA ONLINE

LASERBEHANDLING

Gravid eller nybliven mamma?

 Läs mer om olika träningsformer

Hör av dig till oss om du undrar på nåt.

Din PT är med dig hela vägen!

Som stöd, inspirator och vägledare.