om pthemma

Att röra på sig regelbundet är livsviktigt, det vet vi idag.
Har man ett stillasittande arbete och dessutom är fysiskt inaktiv på fritiden så riskerar man att drabbas av en mängd olika sjukdomar. Dock kan det vara svårt att få in fysisk aktivitet och träning i den, för många, stressiga vardagen. Många kanske inte heller kan bege sig ut för att motionera. Och för många är gymet inget alternativ. Att träna hemma kan då vara det som gör att man får till den där livsviktiga fysiska aktiviteten!

PT Hemma kommer hem till dig istället för tvärtom!

Att träna med en egen personlig tränare som kommer hem till dig och ringer på, garanterar att träningen verkligen utförs.

PT Hemma grundades av Annika Palmqvist 2011 och sedan 2015 ingår företaget i ANSI Group AB.
Vi jobbar i hela Stor-Stockholm och utgår från Åkersberga och Södermalm.
Företaget innehar F-skatt.

När du köper Kamagra online kan du bli ombedd att ange ditt namn, adress och e-post. Detta är för att skydda dig från alla skräppostmeddelanden som du kan få i e-postmeddelandet. Detta är mycket viktigt för att du inte vill bli offer för en bluff. Svenska nätbutik bästapiller.se ger också rabatter och specialerbjudanden. Du kan spara mycket pengar genom att köpa en hel flaska av produkten på en gång. Om du kan spara lite varje månad får du mest nytta av att handla online. Du kan hitta kuponger eller andra specialerbjudanden som hjälper dig att spara pengar på dina produkter. Bästapiller.se har också webbplatser som låter dig tjäna gratis produktprover. Genom att använda de fria produkterna får du chansen att testa alla olika typer av produkten innan du bestämmer vilken typ du vill ha. När du köper kamagra oral gelé http://www.bästapiller.se/kamagraoraljelly från den här webbplatsen har du möjlighet att delta i gratisprover. Företaget kommer att skicka en liten mängd för att prova produkterna gratis. I utbyte mot att ge provet kommer du in i en ritning för att vinna en större storlek.

Den bästa träningen är den som blir av!

Annika Palmqvist, utgår från Åkersberga.

Annika har en gedigen bakgrund och mycket erfarenhet från träning. Hon har utövat olika idrotter på elitnivå, tränat landslag i Vattenskidor och Softboll samt varit idrottslärare och hälsocoach.

Vidare har Annika idrottslärarexamen från Gymnastik- och idrottshögskolan (GIH), sjukgymnastutbildning från Karolinska Institutet (KI), PT-utbildning från Personal Training School i Stockholm samt en Masterexamen i Idrottsvetenskap/Fysisk aktivitet och hälsa, även denna från GIH. Annika har också arbetat i flera år som idrottslärare och sjukgymnast, hon har drivit företag i viktminskningsbranchen samt arbetat som forskarassistent på både GIH och KI, i projekt där man tittade på fysisk aktivitet och hjärnhälsa.

Annika brinner för att hjälpa människor att komma igång med fysisk aktivitet, hitta motivation för rörelse och träna mot förbättrad funktion och minskade besvär. Eftersom Annika även är sjukgymnast kan hon också ge lättare sjukgymnastiska behandlingar.

Har du t.ex. ont i ett knä så tränar vi för att stärka musklerna kring din onda led samt för att förbättra bålstabiliteten (vilket påverkar belastningen på alla kroppens leder). Du kan även få medicinsk laser för att minska smärtan och påskynda rehabiliteringen.

Är du redan igång i träning men har ont i en muskel eller led så kan Annika komma ut och ge enbart laser för bästa smärtlindring och läkning.

annika@pthemma.se

070-867 07 13

Helena Lundberg, utgår från Åkersberga.

Helena kommer från snörika Jämtland och är uppväxt med skidor, både utför och på längden, och har tävlat i längdskidor som barn. Hon är licensierad Endurance Personal Trainer med inriktning på uthållighetsidrotterna löpning, längdskidåkning, cykling och simning. Hon är även utbildad löpcoach och har sprungit många Marathon runt om i världen, varav 11 i Stockholm.

Helena är nyfiken och vill alltid veta mer för att hitta vad just du går igång på, och hennes största egenskap är tålamod. Helena förespråkar ”Skynda långsamt” där tålamod får utrymme i träningen, vilket kommer ge långsiktiga och hållbara resultat. Helena tänker helhet, där träning, hur du mår som människa, vad du äter och hur du återhämtar dig vägs samman. Våga ge din träning tid, det är en investering för resten av ditt liv.

Vill du komma igång med träningen, bli starkare och också kombinera det med ditt övriga liv, sätter vi ihop ett träningsprogram som funkar för just dig, kanske ihop med barnvagnspromenaden, förmiddagsledigheten eller lunchtimmen.

Eller satsar du mot en Svensk Klassiker, oavsett distans, så bygger vi en tolvmånadersplan där du tränar helhet men också grenspecifikt. Kanske är ni ett gäng som vill få en extra inspiration inför ett års fantastisk upplevelse.

Vill du putsa ditt personliga rekord inom löpning, oavsett sträcka, eller skulle du vilja känna den där härliga känslan av att jogga i skogen en ljummen julikväll - löpning är Helenas starka sida! Hon lär dig att hitta ditt bästa löpsteg i kombination med att bygga en stark löparkropp utan skador.

helena@pthemma.se

070-34 69 200

Stefan Bohlin, utgår från Södermalm i Stockholm.

Stefan har bott på Södermalm i trettio år, har länge varit motionslöpare och upptäckte ganska sent annan typ av rörelse såsom styrketräning och Pilates. Han tog det till nästa nivå och utbildade sig till Personlig tränare och även till Kost- & Hälsocoach.

Stefan utgår från ett evolutionärt perspektiv när det gäller hur vi fungerar; inte mycket har hänt med oss som människor de senaste 100 000 åren men hur vi lever våra liv har förändrats radikalt; vad vi äter och hur vi rör oss t.ex. Vi är skapta för att röra oss. Hela livet. Men våra vardagsliv kräver sällan detta av oss. Vi får helt enkelt ta ansvar för den fysiska aktiviteten på egen hand. Det är här den personliga tränaren kommer in; för att inspirera och instruera, för att lägga upp personliga program efter klientens förutsättningar och önskemål samt att hjälpa till att förändra vanor.

Vill du komma igång att träna, vill du komma vidare i din träning eller vill du jobba mot ett specifikt mål? Eller vill du ha hjälp med ett helt livsstilsupplägg? Din utgångspunkt och dina mål styr alltid mina upplägg.

Är du obekväm med att träna på gym? Du är inte ensam, det är därför PT-hemma finns. Stefan anpassar upplägget efter var du/ni är mest bekväma att träna; hemma hos dig, utomhus i någon park eller kanske vid något av stadens utegym.

Har du en partner eller en kompis som du gärna tränar tillsammans med? Bra idé, det ger ofta ändå mer inspiration. Det går utmärkt att få till personliga upplägg och göra personliga justeringar även vid parträning.

stefan@pthemma.se

070-884 38 10

Emelie Jonnarth, utgår från Åkersberga.

Emelie har en bakgrund som dansare och har tävlat i grupp och formation samt medverkat i en showdansgrupp. Dansen ledde också till ett stort intresse för hur kroppen fungerar och viljan att inspirera andra till att röra på sig för att bygga upp eller bibehålla en funktionell, stark och rörlig kropp. Detta intresse ledde till studier till hälsopedagog på Bosöns Idrottsfolkhögskola.

Emelie har även ett flertal gruppträningsinstruktörsutbildningar i såväl Zumba och Yoga som Qi-gong och Pilates. Hon har bland annat arbetat som instruktör utomlands, på olika träningshotell/anläggningar.

Emelie har 10 års erfarenhet av att arbeta som hälsocoach och hälsopedagog, med inriktning på seniorer under de senaste 4 åren.
"För mig är det viktigt att träningen ska kännas rolig och enkel, för det viktiga är ju att den blir av! Därför anpassar jag mina träningsupplägg utifrån vad som funkar för just dig."

Är du äldre och vill förbättra din vardagsfunktion så tränar vi balans och funktionell styrketräning för att stärka de muskler som du använder i vardagen.

emelie@pthemma.se

076-218 98 08

Hur vill du träna?

Hitta programmet som passer dig bäst.

Kontakta oss

Kontakta oss, och låt oss
tillsammans hitta vägen till
dina mål!