Referenser

Referenser

Läs vad våra kunder säger om oss!

PT hemma och Annikas engagemang och inspirerande personlighet får mig att träna fast jag egentligen inte vill. Utan hennes målmedvetenhet  hade jag blivit helt sängliggande. Fantastiskt att få PT Hemma.

/Lennart

 

– Annika är otroligt duktig och mångsidig. Smidigt och tidsbesparande med träning hemma. Rekommenderar PT Hemma för alla! Träning eller smärtlindring, det mesta löser Annika.

 /Erika

 

Absolut den bästa träningen för mig, perfekt anpassad o härligt att kunna träna utomhus. Äntligen i bättre form trots krämpor. Underbart med stor kunskap!

/Karin

 

– Vi har svårt att hinna till ett gym flera gånger i veckan så för oss är det verkligen en kick att ha en personlig tränare som kommer hem till oss istället för tvärtom!

/Birger och Birgitta

 

– Bästa coachen ever. Gick ner 26 kg för 4 år sedan och lyckats behålla vikten. Vi körde träning hemma medan bebisen kröp runt. Det gick hur bra som helst.

/Marlies

 

– Bästa tränaren jag kan tänka mig!!!!!!!

/Ann-Charlotte

 

Vi ville träna ute och tillsammans med våra hundar. Annika lade upp styrke- och löparprogram med successivt ökande belastning. Idag har vi förbättrat oss i både löpning och styrka och vi har även hittat motivationen att fortsätta träna. Med Annikas och PT Hemmas hjälp blev träningen verkligen av och det var dessutom roligt!

/Ulrika och Ami

 

PT HEMMA

PT HEMMA ONLINE

LASERBEHANDLING

Din PT är med dig hela vägen!

Som stöd, inspirator och vägledare.