Referenser

Referenser

Läs vad våra kunder säger om oss!

– Att komma igång med träningen hemma passade mig så bra då jag inte kommer iväg till gym. Är så nöjd!

 

– Helena är den bästa jag träffat inom träning, hon är värd allt!

/Josefin

 

PT hemma och Annikas engagemang och inspirerande personlighet får mig att träna fast jag egentligen inte vill. Utan hennes målmedvetenhet  hade jag blivit helt sängliggande. Fantastiskt att få PT Hemma.

/Lennart

 

– Annika är otroligt duktig och mångsidig. Smidigt och tidsbesparande med träning hemma. Rekommenderar PT Hemma för alla! Träning eller smärtlindring, det mesta löser Annika.

 /Erika

 

Absolut den bästa träningen för mig, perfekt anpassad o härligt att kunna träna utomhus. Äntligen i bättre form trots krämpor. Underbart med stor kunskap!

/Karin

 

– I höstas hade jag ont i höften och ont i ryggen. Och eftersom jag gillar att jobba i trädgården och ta hand om huset så begränsade smärtan mig rejält. Eftersom jag kände till PT Hemma sedan tidigare så kontaktade jag Annika. Vi började träna och jag fick ett träningsprogram som stärkte både rygg och ben. Dessutom fick jag laser* och på några veckor var smärtan nästan helt borta! Nu tränar jag 3 ggr i veckan och tänker fortsätta med det.

 

– Med en frozen shoulder, starka axel-, arm- och skuldersmärtor samt begränsad rörlighet, använde jag laser enligt Annikas program under 5 veckors tid. Efter de första gångerna blev det lite värre direkt efteråt, något jag var beredd på, men i vecka två försvann smärtan som strålat ut i armbågen och det blev betydligt lättare att sova om natten. Smärtan mildrades även i axel och skuldra. Rörelseförmågan ökade långsamt och även om jag har en bit kvar till att vara fullt återställd så hindrar varken smärta eller stelhet mig i vardagen längre.

/ Catarina

 

– Vi har svårt att hinna till ett gym flera gånger i veckan så för oss är det verkligen en kick att ha en personlig tränare som kommer hem till oss istället för tvärtom!

/Birger och Birgitta

 

– Bästa coachen ever. Gick ner 26 kg för 4 år sedan och lyckats behålla vikten. Vi körde träning hemma medan bebisen kröp runt. Det gick hur bra som helst.

/Marlies

 

– Bästa tränaren jag kan tänka mig!!!!!!!

/Ann-Charlotte

 

– Att få kontakt med Annika Palmqvist hos PT hemma är bland det bästa som har hänt mig!

 

Vi ville träna ute och tillsammans med våra hundar. Annika lade upp styrke- och löparprogram med successivt ökande belastning. Idag har vi förbättrat oss i både löpning och styrka och vi har även hittat motivationen att fortsätta träna. Med Annikas och PT Hemmas hjälp blev träningen verkligen av och det var dessutom roligt!

/Ulrika och Ami

PT HEMMA

PT HEMMA ONLINE

LASERBEHANDLING

Din PT är med dig hela vägen!

Som stöd, inspirator och vägledare.