Rea!

Startbox 1

Det ursprungliga priset var: 657 kr.Det nuvarande priset är: 495 kr.

Artikelnr: Smart1 Kategori:

Beskrivning

Perfekt startbox för dig som vill uppdatera dina träningsprodukter hemma eller för dig som vill komma igång med träningen hemma.

Innehåller:

  • 1 st träningsboll – 65 cm
  • 1 st träningsmatta – 172 x 60 x 0,4 cm
  • 1 st gummiband – Lavendel medium

För att du enkelt ska komma igång följer det även med ett “komma-igång-träningsprogram” baserat på ovanstående produkter.

Ytterligare information

Vikt3,3 kg

Träningsbollar är en av de mest populära redskapen för att träna hemma. Den största fördelen genom att träna med en träningsboll är att hela kroppen reagerar till obalansen som bollen ger vilket innebär att kroppen använder fler muskler. Träningsbollar kan användas för stretching, styrketräning och balansträning på på ett mer mångsidigt sätt än något annat träningsredskap. Träningsbollarna passar alla åldrar och alla träningsnivåer.

Denna boll är tillverkad slitstarkt “non-slip” material.

En träningsmatta som passar till nästa all typ av träning. Det är därför alla som tränar eller stretchar bör ha en träningsmatta hemma. Träningsmattor är bra för att underlätta träningen, göra träningen lite bekvämare samt göra träningen säkrare.

Färg; Grå

Storlek 172 x 60 x 0,4 cm

Gymstick Pro, Low Powder och Low Protein gummiband är framtagna för att undvika missnöje som med de traditionella pulverbanden men också för att undvika latexallergi (Obs! Pulver används för att förhindra latexens klibbighet). För att bli av med dessa bekymmer är dessa band framtagna med lite pulver och mindre protein, vilket förbättrar användarens komfort och undviker också bekymmer för latexallergi. Proteinallergiproblemet löses med två steg: För det första behandlas bandet för att avlägsna det mesta av proteininnehållet i latex. För det andra tvättas träningsbandet för att avlägsna det överflödiga pulvret på bandet och därmed minska möjligheten att pulvret verkar som ett transportmedel av proteiner i användarens hud vid kontakt.

Storlek: 250x50x0,05 cm

Du kanske också gillar …