Rea!

Startbox 2

995 kr

Artikelnr: Smart2 Kategori:

Beskrivning

Perfekt startbox för dig som vill uppdatera dina träningsprodukter hemma eller för dig som vill komma igång med träningen hemma.

Innehåller:

  • 1 st Gymstick Pro 2.0 – svart stark
  • 1 st Träningsmatta – 140 x 60 x 1 cm
  • 1 st Träningsboll – 65 cm

För att du enkelt ska komma igång följer det även med ett “komma-igång-träningsprogram” baserat på ovanstående produkter.

 

Ytterligare information

Vikt3,5 kg

Gymstick Original 2.0 är ett träningsverktyg för funktionellt motstånd som gör mer än replikerande friviktsövningar. Det ger motstånd i nästan vilken riktning som helst. Varje övning kommer att förbättra din styrka, balans, hållning, koordination, muskelstyrka och uthållighet. Det är en komplett kroppsövning. Gymstick Original finns i fem olika motståndsnivåer från 1-30 kg. Passar för såväl juniorer till seniorer från rehabiliteringspatienter till elit eller från nybörjare till proffs. Tvådelad glasfiberpinne med lätt snabb låsningsmekanism,

Storlek: Monterad, längd 130cm / delad, längd 75cm.

Mjuk och tjock matta i högsta kvalitet för aktiv stretchning och träning. Detta halkfria mattan är en bekväm och trygg bas för träning. Separata upphängnings ringar tillåter mattan för förvaring på väggen, till exempel på ett gym. Mattan är tillverkad av miljövänlig NBR material.

Inkluderar: träningsmatta (storlek: 140 x 60 x 1 cm). Färg: Svart

Träningsbollar är en av de mest populära redskapen för att träna hemma. Den största fördelen genom att träna med en träningsboll är att hela kroppen reagerar till obalansen som bollen ger vilket innebär att kroppen använder fler muskler. Träningsbollar kan användas för stretching, styrketräning och balansträning på på ett mer mångsidigt sätt än något annat träningsredskap. Träningsbollarna passar alla åldrar och alla träningsnivåer.

Denna boll är tillverkad slitstarkt “non-slip” material.

Färg: Grå
Storlek: 65 cm

Du kanske också gillar …