Vi växer – nya medarbetare sökes!

Vill du jobba med PT Hemma?

Nu söker PT Hemma fler medarbetare!

PT Hemma expanderar och söker nu dig som är certifierad Personlig Tränare och som vill ingå i vårt team. Du ska vara intresserad av rehabilitering och träning samt vilja hjälpa människor att komma igång med kontinuerlig fysisk aktivitet för att må bättre, minska eventuella besvär, öka sin funktion i vardagen och/eller öka sin livskvalitet.

När du arbetar som Personlig Tränare hos PT Hemma är det du som åker hem till kunden för att träna. I bilen har du med dig många olika träningsredskap så att träningen hela tiden är varierande, rolig och individanpassad samt möter kravet på ökad belastning allteftersom kunden blir starkare. PT Hemma´s metod innebär att varje kund ska få maximalt stöd för att träningen verkligen ska bli av och vi följer upp varje träningspass både via mail och sms. Bilen, datorn och telefonen kommer således att vara dina arbetsredskap.

Våra kunder är ofta medelålders till äldre som behöver träna för att förbättra sin funktion i vardagen. Vid behov kan träningen kompletteras med medicinsk laserbehandling, vilket våra kunder verkligen uppskattar.

Som Personlig Tränare hos PT Hemma ingår du i ett litet team på 4 Personliga Tränare (varav en som också är sjukgymnast) och du får en unik möjlighet att både ta del av ett utarbetat koncept och att själv få vara med och påverka utvecklingen.

Kvalifikationer

Du skall vara certifierad Personlig Tränare, inneha B-körkort samt tillgång till egen bil.

Då du kommer att vara konsult skall du ha ett eget företag (t.ex. aktiebolag eller enskild firma).

Du skall också ha tillgång till egen dator och mobiltelefon.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Exorlive samt massageterapeututbildning och/eller kostrådgivarutbildning.

Om du är den vi söker, maila ditt CV till info@pthemma.se.

Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig till info@pthemma.se eller ring till Annika Palmqvist på tel. 070-867 07 13.