Vi växer – nya medarbetare sökes!

Vill du jobba med PT Hemma?

Nu söker PT Hemma fler medarbetare!

PT Hemma expanderar och söker nu dig som är legitimerad Fysioterapeut och som vill ingå i vårt team. Om du dessutom är Personlig Tränare ses detta som en extra bra merit. Du ska vara intresserad av rehabilitering och träning samt vilja hjälpa människor att komma igång med kontinuerlig fysisk aktivitet för att må bättre, minska eventuella besvär, öka sin funktion i vardagen och/eller öka sin livskvalitet.

När du arbetar som Fysioterapeut och Personlig Tränare hos PT Hemma är det du som åker hem till kunden för att träna. I bilen har du med dig många olika träningsredskap så att träningen hela tiden är varierande, rolig och individanpassad samt möter kravet på ökad belastning allteftersom kunden blir starkare. PT Hemma´s metod innebär att varje kund ska få maximalt stöd för att träningen verkligen ska bli av och vi följer upp varje träningspass både via mail och sms. Bilen, datorn och telefonen kommer således att vara dina arbetsredskap.

Träningen kompletteras vid behov med enklare behandlingar såsom traktion i olika leder, vissa mobiliseringar samt medicinsk laserbehandling, vilket våra kunder verkligen uppskattar.

Som Fysioterapeut/Personlig Tränare hos PT Hemma ingår du i ett litet team på 4 Personliga Tränare (varav en som också är sjukgymnast) och du får en unik möjlighet att både ta del av ett utarbetat koncept och att själv få vara med och påverka utvecklingen.

Kvalifikationer

Du skall vara leg. fysioterapeut, inneha B-körkort samt tillgång till egen bil.

Då du kommer att vara konsult till en början skall du ha ett eget företag (t.ex. aktiebolag eller enskild firma).

Du skall också ha tillgång till egen dator och mobiltelefon.

Det är meriterande om du har PT-utbildning, erfarenhet av Exorlive samt massageterapeututbildning och/eller kostrådgivarutbildning.

Om du är den vi söker, maila ditt CV till info@pthemma.se.

Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig till info@pthemma.se eller ring till Annika Palmqvist på tel. 070-867 07 13.