PT Hemma Online Gravid

895 kr

Artikelnr: N/A

Beskrivning

Kan man träna när man är gravid?

Ja, det t.o.m. förespråkas av flera olika instanser bl a skriver vårdguiden 1177.se

Det är bra att du tränar och rör på dig när du är gravid. Då mår du bättre. Det kan också förebygga och behandla vissa graviditetsbesvär. Dessutom är fysisk aktivitet ett bra sätt att förbereda kroppen inför förlossningen. Du kommer också lättare i form efter graviditeten.”

Idrottsforskning.se skriver

Det är bra att fortsätta träna under graviditeten, hälsovinsterna är stora och man får en härlig start på nya livet som mamma”

Annika Palmqvist, grundare av PT Hemma skriver:

”Under min graviditet kände jag att jag hade svårt att få in träningen. Det var svårt att ta sig till ett gym och tiden räckte inte riktigt till. Desto ”större” jag blev desto svårare att träna. Jag provade att träna lite mellan de olika momenten när jag lagade mat och upptäckte att jag kunde kombinera matlagning och träning! Idén om PT Hemma föddes där och då.”

Idag jobbar PT Hemma med träning på dina villkor och hemma hos dig. Oavsett om du är van att träna, stark eller svag, stor eller liten, gravid eller ej, eller om du inte har så mycket erfarenhet från träning så kan du träna enkelt hemma.

Detta är ett kortare introduktionsprogram för att du ska kunna prova på att träna hemma, framtaget specifikt för gravida. Övningarna är anpassade beroende på vilken “trimester” du befinner dig i och består av 8 övningar som du utför med ett gummiband. Har du inget gummiband så rekommenderar vi t ex ett extra lätt/aprikos band eller ett lätt/grönt band som går att köpa i webshoppen.

  • Du kan välja mellan att skriva ut träningsprogrammet eller ladda ned programmet via en smartphone, så att du alltid har tillgång till det. Till träningsprogrammet medföljer även videoinstruktioner.
  • Möjlighet finns att via sms, mail eller på hemsidan ställa frågor och få svar inom 24 timmar.
  • När du betalat i kassan kan du ladda ned programmet och börja träna direkt.

Det krävs att du ha Acrobat Reader installerat på din dator men har du inte det så kan du ladda ned det gratis här

Du kanske också gillar …