Träning med redskap

När man tänker på träning i hemmet tänker man ofta på träning på golvet med kroppen som motstånd. Eventuellt med ett gummiband fäst i ett dörrhandtag. Den mindre vältränade känner att det är svårt att få ändan ur vagnen och verkligen genomföra träningen eftersom det är så mycket annat som skall göras i hemmet. Den mer vältränade känner kanske att belastningen blir för liten och träningen därmed resultatlös.

Så här behöver det inte alls vara! Det finns en uppsjö av olika träningsredskap som är mer eller mindre belastande; gummiband med olika hårdhet, hantlar med olika vikt, kettlebells, pilatesbollarbalansbollar, hopprep, balansplattor, motionscyklar, gå- och löpband, crosstrainers, rockringar för att nämna några.

PT Hemma utgår från dina önskemål även när det gäller träningsredskap. Du väljer vilket redskap du vill jobba med samt hur ansträngande du vill att det ska vara, så ordnar PT Hemma resten. Med tester initialt och efter träningsperioden slut, träningsdagbok samt uppföljning och återkoppling av din PT kommer också träningen att bli av!

Rekommenderade produkter:

[maxbutton id=”1″ url=”/webbutik” text=”Gå till butiken” linktitle=”Klicka för att komma till webshopen” ]